Arkeen paluu ihanan loman jälkeen.

Akut ladattu ja ihana palata taas arkeen!

Nyt on aika palata lomilta akut täydellisesti ladattuina. Huomenna koittaa arki jota oli kyllä jo ikävä! Niin paljon rakastan työtäni että 2vkon loma on ehdottomasti jo liian pitkä mulle! Koitin karata hieman jo pari päivää sitten kotitoimistolle hommiin mutta lapsenlapsi teki siitä stopin pyytämällä kokoajan syliin<3. Maltoin siten vielä hetken mutta huomenna palaan töiden pariin intoa ja uusia ideoita puhkuen!

Kävin eilen pyörähtämässä Aitalla ja ihailin miten hienosti Rosanna on hoitanut työt lomani aikana.Siellä oli niin siistiäkin että! Kyllä kelpaa palata työn äärelle taas.

Loma perheen kanssa meni hyvin. Tuli levättyä, ulkoiltua, syötyä liiankin hyvin ja leikittyä paljon lapsenlapseni kanssa. Nyt päätin aloittaa taas keventämään ruokavaliota kevättä kohti ja lisäämään liikuntaa. Uusi vuosi on aina uusi puhdas alku ja jotenkin vaikka on vielä matkaa kevääseen niin tuntuu että kevättä kohti mennään taas!

Vuoden alkuun suositelen hoitolastamme Lymfahierontasarjaa niin saa nesteet ja kuona-aineet liikkeelle Joulun herkkujen jäljiltä ja aineenvaihdunnan käyntiin. Lymfa on vai 25€ kerta ja sarjahoitona 19€. Itse aloitan aina alkuvuodesta myös elimistön puhdistuskuurin. Myymälästämme löydät hyviä valmisteita puhdistuskuureihin. Itse käytän valmiita Detox puristeita ja Frantsilan yrttitippoja. Hyvä 30 päivän Detox kuuri tuo virtaa kevääseen. Nyt on sopiva aika herätellä taas elimistöä pikkuhiljaa lisääntyvään valoon ja sitäkautta myös energisempään oloon.

Nyt on tammikuun tarjouksena hoitolassa Cube Hifu Kasvojenkohotuksen yhteyteen lymfahoito Kasvoille(etusi 35€). Lymfa kasvoille laittaa nesteet liikkeille kasvoilta ja vähentää silmäpusseja ja turvotusta. Sisältää myös tehokkaan antiage tehonaamion.

Yksi ihana keino saada nesteet ja kuona-aineet liikkeelle on imukuppihieronta. Kävin itsekkin siinä tänään ystävälläni. Meillä nyt tammikuun tarjous Turvehaudehoito+ Imukuppihieronta 59€. Jos ei sillä lähde nesteet liikkeelle niin ei sitten millään!

Huomatkaa nettikaupassamme ALE! Ihana yksinoikeudella maahantuomamme Kiivi sarja nyt tarjouksessa! Kevään aikana kerron teille lisää tästä upeasta raikkaan tuoksuisesta sarjasta. Tuotteet näet www.hunajaaiholle.fi tai tämän sivuston kohdasta netikauppa. Lisään sinne pian lisää tuotteita ja tarjouksia Kiivisarjaan.

Tervetuloa poikkeamaan myymälälle! Aukiolon varmistat helposti 0505660035 tai voit varata yksityisen shoppailuajan kohdasta ajanvaraus ja muut hyvinvointipalvelut. Ihanaa alkanutta vuotta!

Kasvohoito Hämeenlinna https://hyvanolonaitta.fi/