Blogi

 • All
 • No categories
 • Miten hoidat ihoasi?

  Miten sinä hoidat ihoasi? Oletko miettinyt miten ihoa tulisi oikeaoppisesti hoitaa? Voin Sky kosmetologina kertoa sinulle miten hoidat ihanteellisesti ihoasi.

  Aamulla iholle riittää puhdistus kasvovedellä tai vesipesu. Kovin rajua puhdistusta ei tarvita sillä iltaisin menet kuitenkin puhtain kasvoin nukkumaan ja iholla on ns suojavaippa yön mitä ei kannata liikaa pestä pois. Kuitenkin yön aikana voit hiota niin vesipesu tai kasvovesi on tarpeen. Suosittelen ihanan tuoksuista Manukasarjamme suihkutettavaa kasvovettä aamuun. Sitten iholle päivävoide jossa mielellään aurinkosuoja sp30 ympäri vuoden tai ainakin kevät/kesäaikaan. Suositelen Manukasarjamme päivävoiteita joko Day creme tai päivävoide sp30. Jos meikkaat käytä luonnonmukaisia meikkejä jotka eivät tuki ihohuokosia.

  Illalla pese kasvot hyvin meikistä ja liasta. Suosittelen manukasarjamme vaahtoavaa puhdistustuotetta joka käy koko kasvoille tai maitomaista puhdistusmaitoa. Myös Bee Venom sarjasta löytyy tosi hyvä puhdistusmaito kypsemälle iholle etenkin. Puhdista lisäksi kasvovedellä ja laita ainakin yövoide mutta mielellään seerumi, yövoide ja silmänympärysvoide. Molemmista sarjoista manuka sekä bee vemom löydät loistavat yövoiteet, seerumit ja silmänympärystuotteet.

  Kuori iho ihotyypistäsi riippuen 1-2 vkon välein ja hyvällä kuorintavoiteella. Manukasarjastamme löyty tosi hyvä kuorintavoide. Laita iholle viikotain tehokas kasvonaamio. Manukasarjasta löyty loistava kosteuttava naamio ja oma suosikkini on bee venom sarjan tehonaamio joka on loistava anti age tuote ja tehon oikein tuntee!

  Käy kosmetologilla ihon puhdistuksessa ja kosteutuksessa vähintään vuodenaikojen vaihteessa eli 4 kertaa vuodessa mutta ihanteellista olisi käydä jopa 4-8vkon välein. Laitehoidoista teen ja suosittelen erityisesti Timanttihiontaa ihon puhdistukseen ja mesoterapiaa sekä mikroneulausta ihon kosteuttamiseen ja anti age hoidoksi sekä arpiin ja juonteiden madaltamiseen.

  Sisäinen hoito on myös tärkeää. Juo vettä vähintään 2 litraa päivässä ja syö terveellisesti lautasmallin mukaisesti. Liiku paljon ja nuku 7-9 tuntia yössä. Iho rakastaa myös sitruunaa jota voi puristaa veden sekaan, avokadoa, pähkinöitä ja hyviä rasvoja kuten oliiviöljyä ja vehnänalkioöljyä sekä hunajaa.

  Iho on ihmiskehon suurin elin jolla on todella tärkeät tehtävät. Pitäkää siitä huolta<3

  Autan ihonne hoidossa ja neuvon mielellään. Minut tavoittaa 0505660035.

   

 • Maahantuomme Suomeen laadukasta luonnonkosmetiikkaa yksinoikeudella.

  Tänään tehtiin parikin lehtijuttua hoitolastamme. Meillä on myymälä ja hoitola Hyvän Olon Aitassa Iittalan Lasikeskuksessa. Myymälästämme löydät kaikkea hyvään oloon kuten luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita, koruja, mehiläispesän tuotteita jne ja elävät mehiläiset lasipesässään kesäaikaan. Toisessa päässä rakennusta meillä on kosmetologinen luontaishoitola jossa käytämme hoidoissamme luonnonkosmetiikkaa jota maahantuomme Suomeen yksinoikeudella sekä valmistamme itse mehiläisvahasta.

  Meillä on yli 32v toiminut perheyritys joka on laajentunut Hunaja-Aitasta Hyvän Olon Aitaksi ja myymälän lisäksi meille on tullut hoitola, tämä nettikauppa mitä kokoajan kehitämme ja luonnonkosmetiikan valmistus sekä maahantuonti. Yrittäjä Anu Talus on itse Sky kosmetologi sekä luontaishoitaja ja vetää myös monia hyvinvointikursseja hoitolassaan. 8.9 la on taas tulossa Hunaja- Suklaa ja Turvehoitokurssi. Kursseista ja hoitolastamme tarkemmin voit lukea www.hyvanolonaitta.fi

  Manukahunajaa sisältävät luonnonkosmetiikkatuotteet ovat käytössä myös hoitolassamme, samoin laadukkaat Bee Venom tuotteet, Rotuamud mutatuotteet ja itse valmistamamme mehiläisvahavoiteet. Käytämme hoitolassamme ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

  Kerron teille pian lisää täällä blogissa monista tuotteistamme ja annan ihonhoitovinkkejä! Pysykäähän kuulola ja ihanaa syksyä!:)