Hienoja uutisia ihon hoidosta ja kunnon tekemisen meininkiä Hyvän Olon Aitassa!

#kosmetologihameenlinna #ihonhoito#kasvohoitohameenlinna

Nyt on ollut kunnon tekemisen meininkiä meillä Hyvän Olon Aitassa! Ollaan kunnolla laitettu tuulemaan opiskelijoiden kanssa ja myymälässäkin järjestystä uusiksi! Paljon tulossa uutta kivaa kesäksi ja nyt jo keväällä saapunut  laaja valikoima ihania meikkejä, koruja ja vaikka mitä ihanaa uutta! Tyttäreni(kuvassa kanssani)  ja ystäväni yllyttämänä aloitin myös Hyvinvointikanavan pitämisen Youtubessa. Löydät kanavani nimellä Anu Talus. Kerron siellä hyvinvointiin liittyvistä aiheista pääosin. Hiljattain kerroin esim. vinkkejä Maskiaknen hoitoon.

Hienoja opiskelijoita apunani #kosmetologihameenlinna#kasvohoitohameenlinna

Tyttäreni on autellut myös kotitoimistolla ja saimmekin viimeviikolla VIP asiakkaille kevään asiakaskirjeet lähtemään. Kevään aikana on sadellut aivan huikeaa asiakaspalautetta niin henkilökohtaisesti kuin facebook arvosteluissammekin! Lämmin kiitos kaikille ihanien arvostelujen antajille! Ne lämmittivät kovasti tämän yrittäjän mieltä ja oli hienoa saada myös julkinen arvostelu jossa asiakas kertoo saaneensa näkyviä tuloksia Cube Hifu Kasvojenkohotuksellamme. Tätä kuulen työssäni lähes päivittäin mutta oli hienoa saada tästä myös hieno julkinen palaute. Nyt on selvästi hyvä rumpu laulanut sillä viimeviikollakin meillä kävi Cube Hifu Kasvojenkohotuksessa asiakkaita jopa Itä- Suomesta asti! Ihan huikeaa!

Paljon on nyt hyviä uutisia ja kova kehitys meneillään! Itse voin nyt henkisesti ja fyysisesti paremmin kuin vielä koskaan yrittäjyyteni aikana ja paljon toki siihen vaikuttaa myös Erityisnuoreni 20v tyttäreni huima kasvu ja edistyminen elämässä. Janina opiskelee merkonomiksi ja on meillä perheyrityksessä työharjoittelussa. Monet olettekin hänet varmasti myymälässä tavanneet.

Moni teistä varmasti muistaa myös ihanan Annan joka on ollut työharjoittelussa hoitolassamme jo pidempään. Nyt näyttäisi siltä että Anna on kesän meillä entistäkin enemmän ja suorittaa vikoja tutkinnonosia eli vartalohoidot ja kylpylähoidot opissani kesän ja syksyn aikana. Se tarkoittaa teille hyvät asiakkaamme aivan ihania tarjouksia vartalohoidoista ja hemmottelevista hieronnoista! Anna työskentelee kesällä jopa 4 päivää viikossa meillä eli aikoja saatavilla entistäkin paremmin. Nyt jo voit varailla lauantai-aikoja Annalle käsi-, jalka- ja kasvohoitoihin  sekä kulmien värjäykseen mutta koulujen loputtua sitten myös vartalohoitoihin ja hierontoihin ja jopa 4 päivää/vko! Aivan mahtavaa! Itse olen tästä hyvin innoissani! Lämmin kiitos Hyrialle joka maksaa upeat koulutuskorvaukset yrittäjille! Esimerkillistä etenkin näinä aikoina! Annan ajat voit varata klikkaamalla normaalihintaista jalkahoitoa, kasvohoitoa tms. www.hyvanolonaitta.fi kohdasta ajanvaraus ja valitse tekijäksi opiskelija Anna niin saat tarjoushinnan joka on toukokuun loppuun asti vielä Kasvohoidot 39€ ja jalkahoidot 39€ jne. ja näistä hoidoistahan Anna on jo valmistunut loistavin arvosanoin! Ajan voit varata myös puhelimitse 0505660035.

Ihania kevätpäiviä!:)

#kosmetologihameenlinna #kasvohoitohameenlinna #ERIKOISKOSMETOLOGI#IHONHOITO