Bee Venom Kosteusvoide, 100g

42,00 

Bee Venom Moisturiser – with Active Manuka Honey, Wild Ferns

Tehokas Bee Venom kosteusvoide kasvojen ja kaulan iholle. Voide kosteuttaa ja elvyttää ikääntyvää ihoa kohottaen ja raviten sitä. Sen vaikuttavina aineina ovat Bee Venom ja manuka-hunaja Uudesta-Seelannista. Voide tehostaa kasvojen ihon pintaverenkiertoa lisäten ihon luontaisen kollageenin ja elastiinin tuotantoa samalla kosteuttaen ja hoitaen ihoa. Päivittäisellä käytöllä saavutat kiinteämmän, eloisamman ja terveemmän ihon.

 

Kuvaus

Korkeatasoinen ja laadukas ihoa kohottava Bee Venom voide päivittäiseen käyttöön. Vaikuttavana tehoaineena Bee Venom (VENZ™) joka käynnistää ja tehostaa ihon luontaisen kollageenin ja elastiinin tuotannon sekä parantaa ihon pintaverenkiertoa. Manuka-hunaja, makea manteliöljy sekä aprikoosinsiemenöljy toimivat luontaisena ihon syväkosteuttajana. Voide vähentää ihon ryppyjä luoden tasaisemman, pehmeämmän sekä hehkuvamman ihon. Tuote on erityisesti ikääntyvälle ja väsyneelle iholle joka kaipaa tehokasta hoitoa ja kohotuksen tuomaa täyteläisyyttä.

Tuotteen valmistaja: Wild Ferns / PARRS products ltd, New Zealand

Käyttö: Levitä hellävaraisesti kaulaan ja kasvoille ylöspäin suuntautuvalla liikkeellä. Päivittäisellä käytöllä saavutat parhaan lopputuloksen. Saatat tuntea pistelevää/kihelmöivää tunnetta levittäessäsi voidetta iholle. Tämä on normaalia ja kertoo Bee Venom ainesosan alkavasta vaikutuksesta sekä verenkierron tehostumisesta.

HUOMAUTUS: Älä käytä tuotetta jos olet allerginen mehiläisenpistoksille! Suosittelemme että teet lapputestin ennen tuotteen käyttöä (annostele ja levitä tuotetta pieni määrä esim. käsivarren sisäpuolelle ja anna vaikuttaa). Lopeta tuotteen käyttö jos ihosi ärtyy.

  • Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä
  • Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla
  • “Cruelty Free” mehiläismyrkky

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.