Rotorua Mud Mutanaamio, 95ml

29,90 

Rotorua Mud Face Pack with Manuka Honey – Wild Ferns

Syväpuhdistava ja kasvoille terapeuttinen mutanaamio tehostettuna aidolla antibakteerisella ja antioksidanttirikkaalla manuka-hunajalla. Voide puhdistaa kasvojen ihon tehokkaasti samalla hoitaen ja raviten sitä.

Tuotetunnus (SKU): RMFPL Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
 

Kuvaus

Syväpuhdistava ja kasvojen ihoa hoitava mutanaamio on valmistettu Uuden-Seelannin Rotoruan tuliperäisestä ja mineraalirikkaasta puhtaasta luonnon mudasta.Tämä sametinpehmeä mutanaamio on yhdistelmä syväpuhdistavaa ja kasvoille terapeuttista Rotoruan mutaa sekä erittäin antibakteerista, antioksidanttirikasta ja ihoa hoitavaa aitoa manuka-hunajaa. Tehokkaiden ainesosien ansiosta lopputuloksena on puhdas, terve ja huomattavasti virkistynyt kasvojen iho.

Suosittelemme käytettäväksi kuivalle iholle n. kymmenen (10) päivän välein. Normaalille iholle kerran viikossa ja rasvoittuvalle iholle 2 kertaa viikoittain.

Tuotteen valmistaja: Wild Ferns / PARRS products ltd, New Zealand

Käyttö: Levitä kasvonaamio tasaisesti puhtaalle kasvojen iholle välttäen silmänympärysaluetta, hiusrajaa ja suuta. Rentoudu ja anna vaikuttaa 10-15 minuuttia mudan kuivuessa ja poistaessa epäpuhtaudet. Naamio alkaa kiristyä kasvoilla kuivuessaan ja vaihtaa väriä. Mutanaamio poistetaan kasvoilta kun se on vielä osittain kuivumatta. ÄLÄ anna kuivua kokonaan vaalean harmaaksi. Kostuta ihoa lämpimällä vedellä helpottaaksesi mutanaamion poistamista ja huuhtele tai pyyhi pois pehmeällä ja märällä pyyhkeellä.

  • Ei sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä
  • Tuotetta ei ole testattu eläinkokeilla

Lisätiedot

Paino 0,15 kg

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.