Maahantuomme Suomeen laadukasta luonnonkosmetiikkaa yksinoikeudella.

Tänään tehtiin parikin lehtijuttua hoitolastamme. Meillä on myymälä ja hoitola Hyvän Olon Aitassa Iittalan Lasikeskuksessa. Myymälästämme löydät kaikkea hyvään oloon kuten luonnonkosmetiikkaa, luontaistuotteita, koruja, mehiläispesän tuotteita jne ja elävät mehiläiset lasipesässään kesäaikaan. Toisessa päässä rakennusta meillä on kosmetologinen luontaishoitola jossa käytämme hoidoissamme luonnonkosmetiikkaa jota maahantuomme Suomeen yksinoikeudella sekä valmistamme itse mehiläisvahasta.

Meillä on yli 32v toiminut perheyritys joka on laajentunut Hunaja-Aitasta Hyvän Olon Aitaksi ja myymälän lisäksi meille on tullut hoitola, tämä nettikauppa mitä kokoajan kehitämme ja luonnonkosmetiikan valmistus sekä maahantuonti. Yrittäjä Anu Talus on itse Sky kosmetologi sekä luontaishoitaja ja vetää myös monia hyvinvointikursseja hoitolassaan. 8.9 la on taas tulossa Hunaja- Suklaa ja Turvehoitokurssi. Kursseista ja hoitolastamme tarkemmin voit lukea www.hyvanolonaitta.fi

Manukahunajaa sisältävät luonnonkosmetiikkatuotteet ovat käytössä myös hoitolassamme, samoin laadukkaat Bee Venom tuotteet, Rotuamud mutatuotteet ja itse valmistamamme mehiläisvahavoiteet. Käytämme hoitolassamme ainoastaan luonnonkosmetiikkaa.

Kerron teille pian lisää täällä blogissa monista tuotteistamme ja annan ihonhoitovinkkejä! Pysykäähän kuulola ja ihanaa syksyä!:)