Muistathan päivävoiteessasi aurinkosuojan? Nyt verkkokaupassa alessa Lanoliini ja Kiivi sarjan päivävoiteet aurinkosuojalla!

Etenkin näin keväällä on todella tärkeää muistaa päivävoiteessa aurinkosuoja. Itse suosittelen sitä Erikoiskosmetologina asiakkailleni ympäri vuoden mutta etenkin näin keväällä. Aurinko lisää niin ihon vanhenemista kuin couperosaa ja maksaläikkiäkin iholla. Moni pelkää aurinkosuojan vähentävä rusketusta mutta se ei ole totta. Päinvastoin laadukas aurinkosuoja tekee rusketuksesta kauniimman koska myös kosteuttaa ja hoitaa ihoa muutenkin.

Maahantuon kolmea laadukasta luonnonkosmetiikkasarjaa yksinoikeudella Suomeen joissa on todella laadukkaat päivävoiteet jotka sisältävät aurinkosuojan. Nyt iloksenne 2 niistä on kevätalessa verkkokaupassamme ja myymälässämme! Kerron teille vähän nyt uusista laadukkaista sarjoistamme. Vanhat tutut huikean hyviksi todetut Manukahunaja- ja Bee Venom sarjamme ovat saaneet kaverikseen samalta Wild Ferns valmistajalta Lanoliini ja Kiivi sarjan.

Lanoliini on luonnollinen öljy jota uutetaan lampaan villasta. Lanoliini on pitkään tunnettu erittäin kosteuttavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan. Se imeytyy helposti ihoon jolloin iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta ja pehmeämmältä. Monissa Lanoliini sarjan tuotteissa on myös muita huikeita tehoaineita kuten vihreä tee, ginseng ,kollageeni, kuningatarhyytelö, aloevera jne. Lanoliini sarja sopii kaikille ihotyypeille ja myös herkälle iholle ja hajusteherkille. Sarjasta on myös ihanat puhdistustuotteet ja huikea tehoseerumi nyt kevättarjouksessa! Sarjan päivävoide aurinkosuojalla sp30 on ehdoton kevätostos ja nyt hyvässä kevättarjouksessa! Täältä löydät verkkokaupasta: Lanoliini arkistot – Hunajaa Iholle

Kiivi sarjassa on ihana raikas kiivin tuoksu! Kiivi on yksi maailman ravitsevimmista hedelmistä ja huikea myös iholle! Kiivissä on runsaasti E- ja C-vitaminia. E-vitaminia kutsutaan myös nuorennusvitaminiksi joka auttaa uudistamaan ihon soluja ja ylläpitämään niiden kimmoisuutta. C-vitamini on erinomainen solujen uusiutumiseen ja erityisen kosteuttava ja nuorentava. Antioksidantit neutraloivat vapaita radikaaleja. Kiivi sarja on loistava antiage sarja mutta sopii myös nuoremmalle iholle ja kaikille ihotyypeille. Tästä ihanasta sarjasta löydät päivävoiteen sp15 aurinkosuojalla nyt tarjouksesta. Täältä löydät verkkokaupasta: Kiwifruit arkistot – Hunajaa Iholle

Tuotteita pääset halutessasi kokeilemaan myymälämme testereistä. Muistathan että meille voi varata myös yksityisen ostoksilla käyntiajan 0505660035 tai www.hyvanolonaitta.fi ajanvaraus kohdasta muut hyvinvointipalvelut?

Muistakaa suojata ihonne näin keväällä ja nyt on loistava aika tehdä tehokas ihonpuhdistus talven jäljiltä niin rusketuksestakin tulee kauniimpi. Hoitolassamme tehokas Ihonpuhdistus Timanttihionta tai Ultra 59€. Varaa pian aikasi www.hyvanolonaitta.fi tai 0505660035. Ihania kevätpäiviä!