Uusi upea kiivi sarjamme!

Ihana yksinoikeidella Suomeen maahantuomame Wild Ferns tuoteperheemme on täydentynyt raikkaan tuoksuisella Kiivi sarjalla. Sarja sopii kaikille ihotypeille. Päivävoiteessa on myös aurinkosuoja mukana. Kasvovesi on kätevässä sumutepullossa joka antaa tarvitsemasi virkistyksen päivään. Sarjasta löytyy tuotteita kasvoille sekä vartalolle. Vartalovoide on kätevässä pumppupullossa.

Sarja on todella antioksidanttipitoinen ja tuotteet sisältävät paljon vitamineja. Antioksidantit suojaavat myös ikääntyvää ihoa ympäristön ikääntymistä lisääviltä vaikutuksilta.

Myymälässämme Hyvän Olon Aitassa Iittalan Lasikeskuksessa voit myös kokeilla tuotteita. Erikoiskosmetologi Anu Talus kertoo sinulle mielellään lisää sarjasta. Tämäkin sarja on 92-99% luonnnmukainen eikä sisällä parabeeneja eikä mineraaliöljyjä. Tuotteita ei ole myöskään testattu eläinkokeen vaan on valmistettu luontoa kunnioittaen.

Kiivin tuoksu tuotteissa on todella raikas ja miellyttävä ja voiteet hyvin imeytyviä. Tuotteet löydät myös täältä nettikaupastamme ja sarja täydentyy vielä jatkossa. Kaikki kesän 2021 aikana Kiivi sarjan tilaajat saavat mukaan pienen yllätyslahjan. Ihanaa raikasta kesää kaikille ja muistakaa suojata iho auringlta! Hoitolamme löydät www.hyvanolonaitta.fi.