Uusi upea Lanoliini sarjamme!

Nyt on hyviä uutisia! Tänäkesänä myymäläämme saapui aivan ihana Lanoliini kosmetiikkasarja ja se sai loistavan vastaanoton! Nyt alan lisäillä näitä tuotteita pikkuhiljaa myös tänne nettikauppaan syksyn aikana. Tässä tietoa sarjasta:

Lanoliini

Lanoliini on luonnollinen öljy, jota uutetaan lampaan villasta. Se tunnetaan erittäin hyödyllisistä kosteuttavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan. Imeytyy helposti huokosiin. Lanolin auttaa tekemään ihosta kiinteän ja tuntemaan itsensä nuoremmaksi ja pehmeämmäksi parantaen samalla ihon joustavuutta.

Sarja on samalta valmistajalta Wild Fernsin tilalta Uudesta- Seelannista kuin Manuka- ja Bee Venon sarjatkin joita maahantuon yksinoikeudella Suomeen. Tuotteet ovat 92-99% luonnollisia. Sarjassa on todella mieto tuoksu ja sopi hyvin myös tuoksuherkälle. Sarjasta löydät niin kasvo- kuin vartalotuotteetkin.

Omia suosikkejani on aivan ihana hienorakeinen hellävarainen kuorinta ja tehoseerumi joka imeytyy ihoon tehokkaasti ja tuntuu todella miellyttävältä. Sarjassa on myös tehokkaat päivä- ja yövoiteet sekä silmänympärustuotteet. Päivävoiteista löytyy myös aurinkosuojan sp30 sisältävä voide. Kasvovesi on kätevässä suihkepullossa. Jalkavoide on loistava kuiville kantapäille ja vartalovoide on kätevässä pumppupullossa.

Sarja sai kesän aikana myymälässä vakiasiakkailtamme todella kivaa palautetta. Tuotteita on mahdollista myös kokeilla myymälässämme Hyvän Olon Aitassa Iittalan Lasikeskuksessa. Tuotteita sinulle esittelee Erikoiskosmetologi Anu Talus. Ajan laajempaan tuote-esittelyyn ja testailuun voit varata 0505660035. Meillä on myös kauneushoitola jossa saat ihania hoitoja ja pääset tutustumaan tuotteisiin. Esimerkiksi Kasvohoidot alkaen 59€. Hoidot tarkemmin näet www.hyvanolonaitta.fi.