Vuosi 2020 alkaa olla lopuillaan ja on aika rauhoittua perheen kanssa Joulun viettoon Hyvän olon Mäellemme. Vuoden 2020 keväällä erikoistuin ja valmistuin Erikoiskosmetologiksi Ekologisiin kauneuspalveluihin. Meillä on ollut hieno vuosi niin myymälässä, hoitolassa kun nettikaupassakin. Vuosi on ollut Koronaviruksen vuoksi koko maailmassa haastava. Meillä pelastus on ollut Cube Hifu Kasvojenkohotuslaitteet joissa on käynyt tyytyväisiä asiakkaita satojen kilometrien päästä sekä nettikauppamme vilkastuminen ja reippaat apulaiset!

Opiskelijoiden kouluttaminen Erikoiskosmetologina.

Tänävuonna olen saanut ilon kouluttaa Erikoiskosmetologina monia Kosmetologiopiskelijoita hoitolassani Hyvän olon Aitassa Iittalan Lasikeskuksessa(www.hyvanolonaitta.fi). Kevättalvella hoitolastani valmistui opistani kaksikin opiskelijaa Larissa ja Nata. He perustivat molemmat omat hoitolat. Kesällä apunani oli reipas Rosanna joka jäikin meille työntekijäksi kolmen naisen porukasta. Niin hienosti hoiti tuo vasta 16v nuori työnsä että on nyt apulaisenani tänäänkin ja hoitaaa myymälän samalla kun päivittelen tätä blogia kotitoimistolta. Syksyllä opissani aloitti uusi Kosmetologiopiskelija Anna Rask joka osottautui myös niin taitavaksi 16v nuoreksi(nyt 17v) että hänkin jäi meille töihin! Hän suoritti jo loistavin arvosanoin Jalka- Käsi-ja Kasvohoidot opinnoistaan ja tekee niitä meillä nyt opintojen ohella muutamina päivinä kuussa. Seuraavat ajat Annalle 29.12 ja 9.1 ja 13.2. Kannattaa pian varata! Ajat menevät nopeasti sillä ovat edulliisia! Jalkahoito 35€, Käsihoidot 30€, Ripsien ja kulmein värjäys 18€ ja perus Kasvohoito 39€ ja laitehoidot Timanttihionta tai Ultra 45€.

Syyskuussa myös 20v tyttäreni Janina Talus aloitti meillä työharjoittelun merkonomin opinoistaan ja palvelee teitä välillä myymälässä. Mukavaa kouluttaa myös omaa tytärtäni. Meillä on ollut kiva syksy tyttöjen kanssa touhuten ja uskomatonta että myös tänä haastavana vuotena on parannettu huimasti firman meininkiä! Lämmin kiitos tästä apulaistontuille sekä teille ihanat asiakkaani!

Kotimäellämme on saatu myös paljon aikaan. Ahkera mieheni on remontoinut meille ihanaan kuntoon niin kylpyhuoneen,kodinhoitohuoneen kuin olohuoneenkin ja pientä remppaa myös keittiöön. Koko talon sähköt uusittiin ja Pihasaunan terassi katettiin. Asumme rakkaassa lapsuudenkodissani. Täällä on ihana rauhoittua Joulun viettoon tuohon samaan olohuoneeseen jossa minä, tyttäreni ja lapsenlapseni on oltu kaikki elämämme Joulut. Lapsenlapsi ja tytär asuu tällä samalla rakkaalla kotimäellä. Suruaki mahtui syksyyn kun tyttäreni kihlattu menehtyi mutta elämä jatkuu ja onneksi kauniit muistot säilyvät. Joulu on muistojen aikaa ja niitä muistoja tämä rakas lapsuudenkotini on täynnä.

Tänävuonna olen saanut laittaa Joulua rauhassa ja leppoisasti. On kiva aloittaa Joulun vietto levänneenä. Tästä lämmin kiitos reippaille apulaisilleni.

Nettikauppaan liittyen aloitimme tänävuonna myös kahden laadukkaan luonnonkosmetiikkasarjan maahantuonnin yksinoikeudella Suomeen. Lanoliini ja Kiivi sarjat. Tulen alkuvuodesta kertomaan teille paljon näistä huippulaatuisista sarjoista täällä blogissa. Myös monta omatekemääni tuotetta lanseerataan alkuvuodesta.

Nyt on tullut aika kiittää teitä lämpimästi siitä miten hieno tämä poikkeusvuosikin on ollut ja olen saanut toteuttaa unelmia! Toivon teille kaikille ihanaa Joulua ja kaikkea hyvää vuodella 2021!