Arvostele tuote

Arvostelemalla ostamasi tuotteen annat arvokasta tietoa tuotteista verkkokaupan muille asiakkaille. Tuotearvostelut ovat näkyvissä kaikille verkkokaupan käyttäjille tuotteiden yhteydessä.

Arvosteleminen vaati kirjautumista hunajaaiholle.fi sivuston käyttäjäksi. Hyväksymme vain varmennettujen ostosten myötä tehdyt tuotearvostelut, jolla takaamme muille verkkokaupan käyttäjille laadulliset ja todenperäiset palautteet tuotteiden käytöstä.

Näin kirjoitat tuotearvostelun:

  1. Jos rekisteröidyit käyttäjäksi jo tilauksen yhteydessä, kirjaudu sisään omalle tilille, valitse ostamasi tuote ja kirjoita tuotearvostelu kohdasta arviot.
  2. Jos et rekisteröitynyt käyttäjäksi tilauksen yhteydessä: Mene hunjaaiholle.fi Omat tiedot-sivulle ja valitse sivulta rekisteröidy. Käytä rekisteröitymisessä samaa sähköpostiosoitetta mitä käytit oston yhteydessä*. Kun olet onnistuneesti rekisteröinyt uuden käyttäjätunnuksen ja kirjautunut sisään, mene sen tuotteen sivulle jonka ostit ja haluat arvostella. HUOM! Aikaisemmat ostoksesi eivät välttämättä näy oma tili-sivulla, jos olet ostanut tuotteen ennen rekisteröitymistä. Voit tästä huolimatta kirjoittaa tuotearvostelun.

*Käyttäjän joka ei rekisteröitynyt oston yhteydessä tulee käyttää uuden käyttäjätunnuksen rekisteröimisen yhteydessä samaa sähköpostiosoitetta mitä käytettiin tuotetta ostettaessa. Muuten tuotteen arvosteleminen ei ole mahdollista.

Tuotearvostelu tulee näkyviin asiakkaan luomalla käyttäjätunnuksella. Mikäli jostain syystä haluat vaihtaa tuotearvostelun yhteydessä käytettävän nimen muuksi, ota yhteyttä info (a) hunajaaiholle.fi

 

Tuotearvostelut tulee kirjoittaa suomen kielellä. Hunajaaiholle.fi verkkokauppa pidättää oikeuden muokata, poistaa tai jättää julkaisematta kaikki asiattomat arvostelut ja kommentit. Tuotearvostelussa ei tule ottaa kantaa muuhun kuin itse tuotteeseen.