Monta hyvää syytä valita laadukkaat Wild Ferns ihonhoitotuotteet sekä Hyvän Olon Aitan kotimaiset mehiläisvahavoiteet.

Täältä löydät tietoa verkkosivuilla myytävistä tuotteista sekä vaikuttavista ainesosista ihonhoidon kannalta. Kaikki tuotteet löydät nettikaupastamme Kauppa – Hunajaa Iholle ja myymälästämme Hyvän Olon Aitasta Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi) Iittalan lasikeskuksesta Iittalavillagesta Iittala Village.

Wild Ferns kosmetiikkaa Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hämeenlinna.

Antioksidantit

Antioksidantit ovat yhdisteitä jotka estävät soluja hapettumiselta. Kosmetiikassa antioksidantit tunnetaan ihoa hoitavina yhdisteinä jotka torjuvat vapaiden radikaalien vanhentavaa vaikutusta. Esimerkkinä iholle tärkeistä antioksidanteista ovat mm. C-ja E-vitamiini joista etenkin C-vitamiini on kollageenin tuotannon kannalta välttämätön ja E-vitamiini auttaa säilyttämään ihon luontaisen kosteuden.

Bee Venom ( VENZ™ )

Bee Venom eli mehiläisen myrkky on mehiläisten tuottama ainesosa, joka toimii niiden puolustuskeinona. Mehiläismyrkyllä on havaittu olevan ihon kannalta suotuisia vaikutuksia. Joutuessaan kosketukseen ihon kanssa, se tehostaa ihon verenkiertoa nopeuttaen ja parantaen iholle tärkeän kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Nämä tekijät vähentävät ikääntymisen vaikutuksia ja merkkejä iholla. Bee Venomia on kutsuttu myös “luonnon botoxiksi” sen ihoa tasoittavan ja kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta.

VENZ™ on sertifioitua Uuden-Seelannin aitoa mehiläismyrkkyä jonka keräämisessä käytetään patentoitua menetelmää. VENZ™ Bee Venom täyttää tarkat laatuvaatimukset. Se poikkeaa monien tutkimusten mukaan biokemialliselta sekä fysikaaliselta ominaisuudeltaan muista mehiläismyrkyistä selkeästi edukseen. Tuotetta on jo pitkään käytetty menestyksekkäästi terveyden- ja ihonhoitotuotteissa. VENZ™ Bee Venom kerätään täysin mehiläisiä vahingoittamatta taaten puhtaan ja ekologisen tuotteen.

Näistä syistä Wild Ferns Bee Venom tuotteissa käytetään ainoastaan VENZ™ Bee Venomia, jotta laatu ja tuotteen toimivuus voidaan taata.

 

Täältä löydät yhden Suomen suositun kauneusblogaajan postauksen Bee Venom sarjastamme Wild Ferns Bee Venom – mehiläismyrkyn tehokkaita vaikutuksia ihonhoidossa verrataan luonnon omaan botoxiin [ Beauty Highlights ] (beauty-highlights.fi) Hänkin rakastui sarjaan ja piti sitä huippu laadukkaana!

Näitä laadukaita tuoteita löydät myös myymälästämme Hyvän Olon Aitasta Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi).

Elastiini

Elastiini on kudoksen kimmoisuutta lisäävä proteiini, joka vaikuttaa yhdessä kollageenin kanssa tehden ihosta joustavan, vahvan ja kimmoisan. Iän myötä ihon elastiini- ja kollageenitaso laskee, jonka seurauksena iho veltostuu ja rypistyy.

Kollageeni

Ihosta suurin osa rakentuu kollageenista. Kollageeni on proteiini, joka auttaa yhdessä elastiinin kanssa pitämään ihon joustavana, vahvana ja kimmoisana. Ihmisen elimistö tuottaa itsestään kollageenia (C-vitamiini oleellinen osa), mutta tuotanto alkaa vähentyä 25-vuoden ikäisenä, josta seuraa ihon veltostuminen ja ajan myötä ryppyjen muodostuminen.

Ihonhoidossa tärkeää ovat tuotteet, jotka nimen omaan lisäävät ihon luontaisen kollageenin tuotantoa (kuten Bee Venom ja Manuka-hunaja).

Kuningatarhyytelö (Royal Jelly)

Kuningatarhyytelö (Royal Jelly) on erittäin ravitsevaa, kermaista tai maidonväristä mehiläisten tuottamaa ainetta, jolla mehiläiset ruokkivat kuningatarmehiläisen.

Kuningatarhyytelöllä on havaittu olevan merkittäviä vaikutuksia ihon kosteuteen ja uusiutumiseen sekä vähentävä ihon tulehduksia. Kuningatarhyytelön on myös huomattu tehostavan kollageenin tuotantoa erityisesti ikääntyvällä iholla. Kuningatarhyytelö sisältää 10-HDA-happoa joka Eurooppalaisen tutkimuksen mukaan ei ainoastaan lisännyt ihosolujen uusiutumista vaan myös lisäsi ihon kosteutta (käytettynä voiteissa) koehenkilöillä jotka kärsivät kuivasta ihosta.

Lanolinin hyödyt iholle

Lanolin on jo pitkään tunnettu erittäin hyödyllisistä kosteuttavista ja ravitsevista ominaisuuksistaan ja siksi se on ihanteellinen ihonhoitotuotteiden keskeisenä ainesosana. Lanoliini imeytyy helposti ihoon, jolloin iho näyttää ja tuntuu nuoremmalta ja pehmeämmältä, samalla kun se parantaa terveen ja nuorekkaan ihon joustavuutta ja kimmoisuutta. Todiste tästä on leikkureiden ja villanhoitajien käsissä ympäri maailmaa – heillä on tunnetusti erityisen pehmeät ja notkeat kädet, jotka säilyttävät nuorekkaan ilmeensä jatkuvan Lanoliinirikkaan lampaanvillan käsittelyn vuoksi. Kuten hiukset, villa kasvaa uudestaan ​​ja uudestaan, joten lanoliini on täysin uusiutuva luonnonvara.

Olemme lisänneet useita ainesosia Wild Ferns Lanolin -ihonhoitokokoelmaamme parantaaksemme entisestään näiden voiteiden hoitoa ja tasapainoa. Näitä ovat runsaasti antioksidantteja sisältävä vihreä tee ja ginseng, ravitseva ja energisoiva kuninkaallinen hyytelö, kollageeni, joka antaa iholle voimaa, joustavuutta ja kimmoisuutta, rauhoittava aloe vera, ihoa vahvistava iltaesikkoöljy (EPO) ja proteiinipitoinen istukka, joka auttaa lisäämään hapen ja ravinteiden saantia iholle, mikä puolestaan ​​edistää solujen uudistumista.

Lanoliinisarja sopii loistavasti myös erittäin herkälle, kuivalle ja couperosaan taipuvaiselle iholle.
Näitä laadukaita tuoteita löydät myös myymälästämme Hyvän Olon Aitasta Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi).

Manuka 80+

Manuka-hunaja on mehiläisten manuka-pensaasta kerämäästä medestä valmistamaa hunajaa. Manukapensas kasvaa Uudessa-Seelannissa ja kuuluu teekasveihin.

Manuka-hunaja sisältää erityisiä antibakteerisia ominaisuuksia mukaan lukien entsyymiä, joka tuottaa vetyperoksidia ja joka on todistetusti antiseptinen ja antibakteerinen ainesosa. Manuka-hunaja on erittäin proteiini-, mineraali- sekä vitamiinirikasta raviten, rauhoittaen sekä parantaen herkkää ihoa.

Aito manukapensaan hunaja sisältää antioksidantteja jotka torjuvat vapailta radikaaleilta josta ihon vauriot ja ikääntyminen pääsääntöisesti johtuvat, samalla auttaen ja tehostaen uusien ihosolujen syntymisessä. Manuka toimii luonnollisena kosteuttajana, estäen kosteuden poistumisen ja säilyttäen ihon luontaisen kosteustasapainon.

Jokainen Wild Ferns manuka-tuote sisältää sertifioitua ja varmasti aitoa Uuden-Seelannin manuka hunajaa. Manuka 80+ ilmaisee, että tuotteen sisältämä hunaja on yli 80% peräisin manuka pensaasta. Aidon manuka hunaja statuksen vaatimuksena (New Zealand, The Ministry for Primary Industries) on yli 70% manukaa sisältävä hunaja. Tämä varmennetaan kaikkein varmimmalla ja luotettavimmalla keinolla, eli siitepölyanalyysillä.

HUOM! Kaikki Suomessakin myytävät ns. manuka-hunajaa sisältävät tuoteet eivät ole tasalaatuisia eivätkä välttämättä edes sisällä aitoa Manuka-hunajaa. Siksi on tärkeää varmistua tuotteen aitoudesta. Hunajaaiholle.fi pystyykin takaamaan vain, että verkkokauppamme Wild Ferns tuotteet sisältävät 100% aitoa manuka-hunajaa.

Näitä laadukaita tuoteita löydät myös myymälästämme Hyvän Olon Aitasta Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi).

Mehiläisen siitepöly (Bee Pollen)

Mehiläisen siitepöly (Bee Pollen) on mehiläisen meden ohella keräämä ravinnerikas tuote sisältäen runsaasti proteiineja, hyviä rasvoja, aminohappoja, A-, B-, C- ja E-vitamiineja, mineraaleja, fytosteroleita, flavonoideja ja hiilihydraatteja.

Mehiläisen siitepölyn nauttimisesta ravintona on tullut suosittua viimeisinä vuosina, mutta uusimpien tutkimusten mukaan merkittäviä hyötyjä on saatu käytettäessä sitä myös ihonhoitotuotteissa. Siitepöly ravitsee, rauhoittaa ja hoitaa ihoa syvävaikutteisesti ja pitkäkestoisesti. Siitepölyä sisältävistä ihonhoitotuotteista on havaittu olevan apua etenkin aknen ja haavojen hoidossa, johtuen sen sisältämästä suuresta määrästä nukleiinihappoja (DNA ja RNA), jotka tuovat antibioottisen vaikutuksen.

Mehiläisvaha (Bees Wax)

Mehiläisvaha (Bees Wax) on vanhin tunnettu luonnon vaha, josta mehiläiset rakentavat hunajakennostonsa. Mehiläisvaha on erittäin suojaava ja kosteuttava ainesosa ihonhoidossa sisältäen monia ihon kannalta hyödyllisiä ominaisuuksia:

  • Suojaava: Iholla mehiläisen vaha muodostaa suojaavan, mutta hengittävän kerroksen ulkoisia tekijöitä vastaan. Mehiläisvaha säilyttää kosteuden vähentäen ihon kuivumista, mistä johtuen se on erittäin hyödyllinen mm. huulivoiteissa käytettynä. Toisin kuin keinotekoiset ainesosat, mehiläisvaha ei tuki ihohuokosia.
  • Antibakteerinen: Samalla tavoin kuin manuka-hunaja, mehiläisvaha sisältää antibakteerisia ominaisuuksia, jotka pitävät ihon puhtaana estäen myös itse kosmetiikkatuotteen “bakteerisoitumista”.
  • Kosteuttaa: Jotkut ainesosat “keräävät” vettä ja mehiläisvaha on yksi tällainen aines. Kun käytät mehiläisvahaa sisältävää tuotetta iholla, keräät ihollesi kosteutta auttaen ihoa säilyttämään sopivan kosteuden pidemmän aikaa.
  • A-vitamiini: Erinomainen vitamiinilähde, mehiläisvaha tukee ihosolujen rakennetta ja uusiutumista.
  • Hajuste: Mehiläisvahalla on luonnollinen kevyt ja miellyttävä hunajainen tuoksu. Voidaan käyttää korvaamaan keinotekoisia hajusteita.
  • Haavojen paraneminen: Mehiläisvahan on todettu auttavan haavojen paranemisessa, johtuen tulehdusta vähentävistä ominaisuuksistaan.
  • Ihon kutina: Jos kärsit kuivan ihon kutiamisesta, ihotulehduksesta, ihottumasta tai muusta ihon kunnosta johtuvasta kutiamisesta, ovat mehiläisvahatuotteet juuri sinua varten. Mehiläisvahaa sisältävien ihonhoitotuotteiden on huomattu vähentävän myös palovamman kärsinyttä herkkää ihoa.
  • Hyvän Olon Aitan mehiläisvahavoiteet sisältävät laadukasta mehiläisvahaa omista mehiläisistämme ja kaikki tehdään käsityönä, luontoa kunnioittaen ja myös eläimiä vahingoittamatta. Pakkaukset ovat kierrätettäviä lasipurkkeja. Tuotteet löydät nettikaupastamme sekä myymälästämme Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi)

Ennen kaikkea mehiläisvaha on 100% luonnon oma tuote ja soveltuu myös herkimmällekin iholle!

Vapaat radikaalit

Ihmisen elimistössä syntyy herkästi reagoivia oksidanttiyhdisteitä (hapettumisen aiheuttajia), joita kutsutaan vapaiksi radikaaleiksi. Vapaat radikaalit ja muut reaktiiviset happiyhdisteet aiheuttavat oksidatiivista stressiä, ja nykykäsityksen mukaan ne edistävät elimistön ja erityisesti ihon vanhenemista.

Koska vapat radikaalit ilmenevät esim. ilmassa ja ravinnossa, niiden “saantia” elimistöön ja iholle ei voi estää, mutta niiden haitallista vaikutusta pystytään torjumaan ja lieventämään. Perinteisenä keinona vapaita radikaaleja vastaan toimivat terveelliset elämäntavat, kuten ruokavalio ja päihteettömyys. Vaikutus on kuitenkin erittäin yksilöllistä etenkin ihon hoidon kannalta ja usein on suositeltavaa ja jopa välttämätöntä turvautua kosmetiikkatuotteiden tarjoamiin apukeinoihin vähentääksesi ja hidastaaksesi vapaiden radikaalien iholle haitallisia vaikutuksia.

Antioksidantit ovat vapaiden radikaalien vastavaikuttajia ja auttavat sinua taistelussa niitä vastaan. Hunajaaiholle.fi auttaa sinua taistelussa ikääntymistä ja vapaiden radikaalien vaikutusta vastaan.

Wild Ferns on Parrs Products Ltd:n omistama tuotemerkki Uudesta-Seelannista. Yritys on perustettu 1951 ja on perheomistuksessa.

Wild Ferns® on tuotemerkki ihonhoitotuottelle joissa jokaisessa on käytetty Uuden-Seelannin puhtaita ja ainutlaatuisia luonnon raaka-aineita, joita et löydä mistään muusta vastaavasta tuotteesta. Tuotteiden erityisraaka-aineina toimivat Bee Venom, Manuka-hunaja, Kiivi-hedelmä ja Rotoruan muta tuoden todelliset ja tehokkaat vaikutukset ihonhoitoon. Käyttämällä Wild Ferns ihonhoitotuotteita hoidat ihoasi luonnon omilla ehdoilla ja raaka-aineilla. Wild Ferns tuotteet haastavat laadulla ja lukuisilla vaihtoehdoilla, joista varmasti löydät itsellesi sopivan.

wild ferns NZ skin care