Voit ottaa meihin yhteyttä sivun lomakkeella

Jos sinulla on kysyttävää verkkokaupan tuotteista pyydämme, että otat yhteyttä alla olevalla lomakkeella.  Vaihtoehtoisesti voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen: info (a) hyvanolonaitta.fi . Pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti.

  Nimi (pakollinen)

  Puhelinnumero

  Sähköposti (pakollinen)

  Aihe

  Viesti

  Laadukasta luonnonkosmetiikkaa mehiläisvahasta Hyvän Olon Aitta.

  Hunajaaiholle.fi -verkkokaupan omistaa suomalainen perheyritys Hyvän Olon Aitta Yritysjohtaja/ Sky-Erikoiskosmetologi Anu Talus. Hyvän Olon Aitta toimii laadukkaiden Wild Ferns ihonhoitotuotteiden jakelijana Suomessa yksinoikeudella ja valmistaa myös itse luonnonkosmetiikkaa.  Y-tunnus 2471225-6.

  Olemme ihonhoitotuotteiden myyntiin- ja markkinointiin erikoistunut yritys. Omat mehiläisvahavoiteemme valmistamme itse. Meillä on myymälä sekä kauneushoitola Iittalan Lasikeskuksen parkkipaikan vieressä. Olemme perheyritys tavallaan jo toisessa polvessa. Myymälämme on toiminut samalla paikalla jo 1986 alkaen. Tuotteet lähetetään teille täältä Iittalasta. Erikoiskosmetologina annan mielellään myös ihonhoitoneuvoja juuri sinun ihollesi. Käytämme näitä laadukkaita luonnonkosmetiikkatuotteita myös hoitolassamme www.hyvanolonaitta.fi.

  Mikäli olet kiinnostunut Wild Ferns tuotteiden jälleenmyynnistä, niin ota yhteyttä info@hyvanolonaitta.fi