Hifu Kasvojenkohotus koko kasvot, kaula ja leukalinja.

350,00 

 

Kuvaus

Hoito sisältää ihonpuhdistuksen Timanttihionta tai Ultra ja huikean Hifu kasvojenkohotuksen koko kasvoille, leukalinjaan ja kaulalle. Hoito on kivuton ja todella tehokas kasvojenkohotusmenetelmä. Lisää myös ihon omaa kollageenituotantoa. Ultraäänen avulla pääsemme ihon syvempiin kudoksiin ja kiinteyttämään ihonalaista SMAS-tukikudosta. Katso lisää www.hyvanolonaitta.fi tai ohessa linkkinä olevalta Youtubevideolta Kosmetologi Hämeenlinna Hifu kasvojenkohotus (hyvanolonaitta.fi)

 

Tässä hoidossa tehdään Hifu koko kasvoille sekä kaulaan ja tehokas ihonpuhdistus. Voit tutustua lisää Hifu Kasvojenkohotukseen hoitolamme sivuilla Hifu Kasvojenkohotus – Hyvänolonaitta (hyvanolonaitta.fi)

 

Miksi Hifuun juuri meille?

Hifu kasvojenkohotus kosmetologi Hämeenlinna Erikoiskosmetologi Anu Talus Iittalavillage luonnonmukaiset tuotteet. Hifu kasvojenkohotus on ehdottomasti suosituin hoitomme. Meille tulee Hifuun ihmisiä todella kaukaa sillä pystymme tarjoamaan sitä edullisemmin kuin muut ja meillä tekee hoidon sinulle Erikoiskosmetologi jo vuosien kokemuksella. Tekemämme Hifu kasvoille sisältää aina myös ihonpuhdistuksen lisänä. Pystymme tarjoamaan Hifua edullisemmin siitä syystä että teemme yhteistyötä Suomen johtavan kauneusalan tukun Hoitolatukun Suomen Hoitolatukku – Kauneudenhoitoalan ammattilaisille  kanssa ja useiden eri oppilaitosten kuten Vaao:n. Valkeakosken ammattiopisto – VAAO – Tule opiskelemaan VAAOon! Lisäksi maahantuomme itse yksinoikeudella Suomeen laadukkaan luonnonkosmetiikanHunajaa Iholle – Hunajatuotteet ihonhoitoon  jota hoidoissa käytämme.

Hoidossa käytämme laadukasta luonnonkosmetiikkaaLisää tuotteista – Hunajaa Iholle  jota maahantuomme itse yksinoikeudella Suomeen.