Kasvohoito Ihonpuhdistuksella Timanttihionta

69,00 

Kasvohoito sisältää myös tehokkaan ja kivuttoman ihonpuhdistuksen joko Timanttihionnalla tai Ultralla.
Timanttihionta kirkastaa ihoa sekä imee iholta epäpuhtauksia. Tasoittaa myös arpia ja ihon sävyä sekä madaltaa mahdollisia juonteita. Ihoa puhdistava ja kirkastava hoito jossa puhdistuksien, ihanan naamion ja tehovoiteiden lisäksi saa loppuun rentouttavaa pää- ja kasvohierontaa. Ultra taas on ihohuokosten tehopesu ja ihoa puhdistava ja kirkastava hoito myös. Asiakas saa itse valita kumman ihoa puhdistavan hoidon haluaa aikaa varatessa.

 

Kuvaus

Lahjakortin voi käyttää Hyvän Olon Aitan Iittalan hoitolassa. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla. Hoito sisältää tehokkaan Ihonpuhdistuksen lisäksi rentouttavaa pää- ja decoltehierontaa. Hoidossa voidaan käyttä myös tehokkaita laitteita ihonpuhdistukseen asiakkaan niin halutessa. Ihon mukaan valitaan joko Timanttihionta tai Ultraääni. voidaan tehdä myös vain käsin mekaanisesti asiakkaan niin toivoessa. Laitehoidot kuitenkin kirkastavat tehokkaasti ihoa.

Hyvän Olon Aitta on kasvojen vaativampiin laitehoitoihin ja ja luonnnkosmetiikkaan erikoistunut kauneshoitola Iittalavillagessa Iittala Village. Täältä voit tutustua lisää hoitolaamme Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi)

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.