Bee Venom luonnon oma Botoxi

Tiedätkö mitä on tuo paljon kauneusalalla kohuttu Bee Venom? Se on mehiläismyrkky joka on luonnon oma botoxi! Pieni määrä sitä voiteissa tai seerumeissa on paras antiage ratkaisu mitä voit ihollesi tehdä estääksesi ihosi ennenaikaista vanhenemista! Ilokseni minulla on kunnia maahantuoda yksinoikeudella Suomeen laadukasta luonnonkosmetiikkasarjaa josta löydät 99% luonnonmukaisen Bee Venom kosteusvoiteen, seerumin, silmänympärysvoiteen, yövoiteen, huulivoiteen, käsivoiteen sekä puhdistusmaidon. Tässä lisätietoa tuosta huikeasta Bee Venomista:

Bee Venom eli mehiläisen myrkky on mehiläisten tuottama ainesosa, joka toimii niiden puolustuskeinona. Mehiläismyrkyllä on havaittu olevan ihon kannalta suotuisia vaikutuksia. Joutuessaan kosketukseen ihon kanssa, se tehostaa ihon verenkiertoa nopeuttaen ja parantaen iholle tärkeän kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Nämä tekijät vähentävät ikääntymisen vaikutuksia ja merkkejä iholla. Bee Venomia on kutsuttu myös “luonnon botoxiksi” sen ihoa tasoittavan ja kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta.

VENZ™ on sertifioitua Uuden-Seelannin aitoa mehiläismyrkkyä jonka keräämisessä käytetään patentoitua menetelmää. VENZ™ Bee Venom täyttää tarkat laatuvaatimukset. Se poikkeaa monien tutkimusten mukaan biokemialliselta sekä fysikaaliselta ominaisuudeltaan muista mehiläismyrkyistä selkeästi edukseen. Tuotetta on jo pitkään käytetty menestyksekkäästi terveyden- ja ihonhoitotuotteissa. VENZ™ Bee Venom kerätään täysin mehiläisiä vahingoittamatta taaten puhtaan ja ekologisen tuotteen.

Näistä syistä Wild Ferns Bee Venom tuotteissa käytetään ainoastaan VENZ™ Bee Venomia, jotta laatu ja tuotteen toimivuus voidaan taata!

Bee Venom tuotteet löydät myymälästämme Hyvän Olon AitastaHyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvojenkohotus Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi) Iittalan Lasikeskuksesta ja siellä myös Sk- Erikoiskosmetologi Anu Talus antaa ihonhoitovinkit juuri sinun ihollesi samalla tai voit tilata tuotteet nettikaupastamme www.hunajaaiholle.fiBee Venom ihonhoitotuotteet – Hunajaa Iholle. Löytyy myös tämän sivuston kautta kohdasta verkkokauppa.

KOSMETOLOGI HÄMEENLINNA

44 replies on “Bee Venom luonnon oma Botoxi

Comments are closed.