Bee Venom voiteiden ja seerumeiden tehokkuus antiagehoitona.

Bee Venon tuotteiden teho antiage hoitona on aivan uskomaton! Tiedätkö miksi? Bee Venom on luonnon oma botoxi joka kiihdytää ihon omia korjaustoimintoja sekä kollageenituotantoa iholla. Kollageenituotantohan lähtee ihmisillä laskuun jo 25-vuotiaana, laskee radikaalisti 30-vuotiaana ja suorastaan romahtaa 40-vuotiaana. Itse Sky-Erikoiskosmetologina olen saanut asiakkailta aivan upeaa palautetta tästä sarjasta jonka jakelijana toimin yksinoikeudella Suomessa ja käytän tätä laadukasta sarjaa myös hoitolassani Hyvän Olon Aitassa Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvohoitoja Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi) Iittalan Lasikeskuksessa Iittala Village .

Kaikki Bee Venomia sisältävät tuotteet joiden jakelijana toimin Suomessa tulevat Wild Ferns nimisestä yrityksestä Uudesta Seelannista. Etsin yli 4v hoitolaani ja myymälääni laadukkaita kosmetiikkatuotteita jotka olisi kohtuuhintaisia, luonnonmukaisia ja tehty eläimiä vahingoittamatta. Olen itse mehiläishoitajien tytär ja halusuin löytää huiput tuotteet jotka sopivat omiin luonnonmukaisiin arvoihini. Vihdoin löysin Wild Ferns tuotteet ja ne ovat olleet menestys!

Faktatietoa Bee Venomista:

Bee Venom eli mehiläisen myrkky on mehiläisten tuottama ainesosa, joka toimii niiden puolustuskeinona. Mehiläismyrkyllä on havaittu olevan ihon kannalta suotuisia vaikutuksia. Joutuessaan kosketukseen ihon kanssa, se tehostaa ihon verenkiertoa nopeuttaen ja parantaen iholle tärkeän kollageenin ja elastiinin tuotantoa. Nämä tekijät vähentävät ikääntymisen vaikutuksia ja merkkejä iholla. Bee Venomia on kutsuttu myös “luonnon botoxiksi” sen ihoa tasoittavan ja kiinteyttävän vaikutuksen ansiosta.

VENZ™ on sertifioitua Uuden-Seelannin aitoa mehiläismyrkkyä jonka keräämisessä käytetään patentoitua menetelmää. VENZ™ Bee Venom täyttää tarkat laatuvaatimukset. Se poikkeaa monien tutkimusten mukaan biokemialliselta sekä fysikaaliselta ominaisuudeltaan muista mehiläismyrkyistä selkeästi edukseen. Tuotetta on jo pitkään käytetty menestyksekkäästi terveyden- ja ihonhoitotuotteissa. VENZ™ Bee Venom kerätään täysin mehiläisiä vahingoittamatta taaten puhtaan ja ekologisen tuotteen.

Näistä syistä Wild Ferns Bee Venom tuotteissa käytetään ainoastaan VENZ™ Bee Venomia, jotta laatu ja tuotteen toimivuus voidaan taata.

Bee Venom sarjasta Bee Venom ihonhoitotuotteet – Hunajaa Iholle erityisen suosittuja on ollut seerumi ja kosteusvoide sekä silmänympärysvoide. Iltaisin puhtaille kasvoille laita ensin Bee Venom seerumi ja ylöspäin sivelevin liikkein siksi etä et vedä kasvonpiirteitä alaspäin. Muista myös kaula ja decolte. Laita päälle kosteusvoide samallatavoin ja taputtele silmänympäryksiin myös silmänympärysvoide.

Bee Venom sarja on suunnattu ikääntyvälle +30v iholle. Tuotteita päset halutessasi testaamaan mymälässämme Hyvän Olon Aitassa Hyvän Olon Aitta kosmetologi Hifu kasvohoitoja Hämeenlinnassa (hyvanolonaitta.fi) jos haluat ihonhoitoneuvoja juuri sinun ihollesi ole minuun yhteydessä niin autan sinua mielelläni. Sky-Erikoiskosmetologi Anu Talus 050-5660035 info@hyvanolonaitta.fi.